Pin It

Γνωρίζετε ότι...
Τα αγαπημένα σας μπισκότα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Για αφράτα μπισκότα:

Για αφράτα μπισκότα:


  • Χρησιμοποιήστε μαργαρίνη αντί για βούτυρο
  • Μπέκιν πάουντερ αντί για σόδα
  • Βάλτε τη ζύμη στο ψυγείο για λίγο πριν το ψήσιμο
Για μαλακά μπισκότα:

Για μαλακά μπισκότα:


  • Χρησιμοποιήστε καστανή ζάχαρη ή μέλι και όχι κρυσταλλική
  • Χρησιμοποιήστε μόνο τους κρόκους των αυγών
  • Ψήστε τα λιγότερο από τη διάρκεια ψησίματος που λέει η συνταγή
Για επίπεδα μπισκότα:

Για επίπεδα μπισκότα:


  • Να χρησιμοποιείτε πάντα βούτυρο
  • Προσθέστε λίγη παραπάνω ζάχαρη
  • Η ζύμη, φροντίστε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου πριν το ψήσιμο
Για τραγανά μπισκότα:

Για τραγανά μπισκότα:


  • Χρησιμοποιείτε πάντα μαλακό αλεύρι
  • Χρησιμοποιείτε πάντα ζάχαρη      κρυσταλλική και βούτυρο
  • Ψήστε τα μπισκότα σας λίγο περισσότερο από το χρόνο που λέει η συνταγή