Pin It
σως γιαουρτιού με άνηθο

Ετοιμάστε σε λίγα λεπτά μια εύκολη και δροσερή σως γιαουρτιού με άνηθο και απολαύστε την με τα κεφτεδάκια σας!

5'

Εύκολο

2 άτομα

Υλικά για τη σως γιαουρτιού με άνηθο


  • 3-4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο (φρέσκο ή αποξηρεμένο)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα (απαλή)
Δείτε την εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά.

Ανακατεύουμε καλά, καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη ή καπάκι και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον, να "δέσει" η σως γιαουρτιού και να είναι δροσερή. Δοκιμάζουμε, και αν θέλουμε προσθέτουμε πάπρικα γλυκιά ή καυτερή.

Σερβίρουμε ως συνοδευτικό με κεφτεδάκια, ταιριάζει πολύ!

Δείτε τη συνταγή για αφράτα κεφτεδάκια.