Pin It

Cheesecake Oreo να το πιεις ...στο ποτήρι!

Προετοιμασία | 20'

Αναμονή | 4-5 ώρες

Εύκολο

6 μερίδες

Υλικά για το Cheesecake Oreo

  • 308 γρ. μπισκότα Oreo (2 συσκευασίες)
  • 130 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 600 γρ. τυρί κρέμα
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 60-80 γρ. ζάχαρη άχνη
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι (εγώ βάζω αυτά με τη λευκή σοκολάτα μέσα, μπορείτε να βάλετε και με γεύση φράουλα) και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Λιώνουμε το βούτυρο και περιχυνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα καλά.
Χτυπάμε στο μίξερ ελαφρυα το τυρί κρέμα μαζί με τη ζάχαρη άχνη.
Συνεχίζουμε, προσθέτοντας αργά και την κρέμα γάλακτος. Θέλουμε ένα μείγμα απαλό και "δεμένο".
Βάζουμε στα ποτήρια μας για βάση το μπισκότο με το βούτυρο, περίπου 1 μισή κ.σ. σε κάθε ένα.
Βάζουμε στα ποτήρια μας για βάση το μπισκότο με το βούτυρο, περίπου 1 μισή κ.σ. σε κάθε ένα.
Βάζουμε την κρέμα από πάνω και κουνάμε κυκλικά το ποτήρι να καθίσει καλά η κρέμα και καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον πέντε ώρες να σφίξει καλά η κρέμα και το μπισκότο και λίγο πριν σερβίρουμε, θρυμματίζουμε στο μούλτι λίγο ακόμη μπισκότο και πασπαλίζουμε πάνω στην κρεμα. Μπορούμε να καρφώσουμε επάνω και μισό μπισκότο oreo για επιπλέον ...τσαχπινιά! 

Καλή Επιτυχία!